categorii produse

Blog

wanna_elegant_aranzacja_2

Accente botanice – care sunt cele mai potrivite plante pentru baie?

Plantele sunt elemente de design care ar trebui să fie nelipsite din orice încăpere, chiar și din baie. Fie că le alegi pentru a purifica aerul sau pur și simplu îți dorești să adaugi o pată verde în spațiile tale, plantele sunt alegerea potrivită. Însă nu orice plantă o să supraviețuiască în condițiile deosebite pe care le oferă mediul unei băi, de aceea este important să le alegem pe cele potrivite.

Lumina este cel mai important factor atunci când selectăm plantele potrivite pentru baie. Câtă lumină naturală are baia ta? Dacă ai geamuri mari și lumină naturală din belșug, plantele care o să o ducă bine sunt de o varietate mare, iar cu cât ai lumină mai puțină, cu atât variantele vor deveni mai limitate. Dacă baia ta nu dispune deloc de lumină naturală, ci doar de cea artificială, nu trebuie să îți faci griji, există plante care pot supraviețuii mult timp și în aceste condiții, însă probabil ar fi bine să nu te aștepți ca baia ta să devină o junglă tropicală.

doti matt coffee enano 2 Accente botanice - care sunt cele mai potrivite plante pentru baie?

Plante pentru băi cu lumină naturală din belșug

Practic, în acest caz variantele sunt aproape nelimitate. Poți alege plante tropicale care iubesc umiditatea crescută, iar baia ta se va transforma în scurt timp într-o oază verde. Dacă spațiul îți permite, poți alege plante de dimensiuni mari, cum ar fi Strelitzia, Monstera Deliciosa sau Ficusul, însă poți opta și pentru plante mici, care oferă accente discrete de verde, cum ar fi ferigile și iedera.

grzejnik garama rafal jodlowski 1 Accente botanice - care sunt cele mai potrivite plante pentru baie?

Plantele pentru băi cu lumină naturală limitată

Dacă baia ta are un geam mic sau dispune doar de lumină artificială, trebuie să dai puțin mai multă atenție alegerii plantelor. Pentru aceste condiții poți alege din specii de Sanseviera (sau limba soacrei), Aglaonema, Maranatha, Planta ZZ. Toate acestea pot trăi fără să vadă razele soarelui, însă dacă dorești să te bucuri de ele pentru un timp îndelungat, recomandăm să le așezi cât mai aproape de geam sau în apropierea unei surse de lumină artificială.elegant 2 rafal jodlowski Accente botanice - care sunt cele mai potrivite plante pentru baie?

 

Bineînțeles, acestea nu sunt toate speciile de plante care se pot adapta condițiilor din baia ta, însă este un punct bun de început dacă dorești să explorezi această lume a decorului viu. Însă dacă nu dorești să experimentezi, poți merge pe calea cea mai sigură și să alegi planta cea mai rezistentă pe care o poți găsi…o plantă artificială.

massi wizualizacja zestaw bellis wanna bellis Accente botanice - care sunt cele mai potrivite plante pentru baie?
Sign in
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.