Blog

95a8d0073e48fd2c

Care este decizia potrivită pentru tine: Cabina de dus sau cada?

Din toate deciziile pe care le iei atunci când îți renovezi casa, puține au un impact atât de mare asupra spațiului ca și alegerea între cada de baie și cabina de duș. Atunci când mărimea spațiului sau bugetul nu îți permite, va trebui probabil să alegi una din variante. Tu ce ai alege?

Cada de baie are câteva lucruri în comun cu cabina de duș: ambele sunt disponibile într-o sumedenie de variante, potrivite fiecărui stil și oricărei preferințe. Nu trebuie să te limitezi la una din cele doua opțiuni dacă dorești ca baia ta să fie amenajată după gusturile tale, deoarece materialele și formele sunt nenumărate. Lăsând la o parte asemănările, între cadă și cabină de duș sunt bineînțeles și diferențe semnificative. 

Cabina de duș ocupă mai puțin loc

Dacă baia ta este una cu spațiu limitat, atunci evident cabina de duș este varianta câștigătoare. Poate din acest motiv cabina de duș este o alegere tot mai populară, spațiul devine tot mai prețios, de aceea este important sa îl valorificăm cât mai bine.

Cada de baie oferă momente de relaxare

O baie fierbinte cu spumă este un moment de relaxare de care uneori nu ne putem lipsi. Momentele de liniște devin tot mai importante în viețile cotidiente tot mai stresante. Dacă dorești să ai un sanctuar personal, o oază de relaxare, probabil cada de baie este alegerea potrivită pentru tine.

Dușul este mai economic

Cabina de duș asigură un consum de apă mai mic (dacă nu preferi dușurile foooarte lungi), iar bugetul de care ai nevoie pentru a o instala este mai mic comparativ cu bugetul pentru instalarea unei căzi. Așadar, dacă ești o persoană economă și ai un stil de viață alert și preferi dușurile rapide, cabina de duș este mai potrivită

Durata de viață a căzii de baie este mai lungă

O cadă de baie are o durată de viață mai lungă decât cabină de dus, așadar este preferabilă dacă dorești să faci o investiție pe termen lung. În plus, dacă alegi o cadă din materiale de calitate, aceasta poate fi recondiționată când va fi nevoie. 

 

Ca și cu orice lucru în viață, există avantaje și dezavantaje, însă sperăm că acest articol te ajută să iei decizia potrivită pentru tine atunci când trebuie să alegi între cada de baie și cabina de duș. 

Dar nu uita, dacă bugetul și spațiul îți permit, te poți bucura de avantajele ambelor variante dacă achiziționezi și cada, și cabina!

Sign in
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția câtorva branduri: Alveus, Cersanit, Grohe, Hansgrohe și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.