categorii produse

Întrebări Frecvente

Cum fac concret o comandă?

Scopul nostru este de a aduce în fața clienților noștri produse care să le definească propriul stil: elegant, nonconformist sau simplu.

La noi ai două variante mega-simple. Fie adaugi produsele în coș și finalizezi comanda online, fie ne contactezi telefonic. Numărul la care ne găsești este 0761 741 348, de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:30.

Care este politica de retur?

Poți returna produsele în 14 zile calendaristice conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014.

Daca termenul de 14 zile calendaristice este depasit, dar in limita a 30 de zile, produsul se poate returna și schimba cu alt produs.

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea trebuie să fie în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 30 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea și cu opțiunea de deschidere colet la livrare.

Pentru a putea face returul este necesar să iei legătura cu noi fie telefonic la 0374 451 300 sau poți să completezi formularul de retur aici.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la data primirii coletului returnat, în contul bancar oferit în formularul de returnare.

Care sunt modalitățile de plată?

1. Card de credit sau debit – Opțiune folosită pentru pentru comenzile plasate online;

2. Ramburs la livrarea coletului – Contravaloarea comenzii se achită la primirea produsului, către agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanță pentru sumele achitate.

3. Plată prin transfer bancar – Produsele trebuie achitate prin această opțiune, doar după ce vei fi contactat telefonic și vei primi factura proformă.

4. Plată în 2,3,6 rate – Modalitate de plată disponibilă pentru cei care dețin un card de credit la partenerul nostru, respectiv Banca Transilvania.

Cum se face și cât costă livrarea?

Pentru comenzile cu plata ramburs se percepe o taxă de transport de 22 lei. 

Pentru comenzile platite cu cardul transportul este gratuit.

Pentru comenzile care conțin produse volumetrice din categoriile: Căzi baie, Cabine duș, Paravane duș, se percepe o taxă de transport de 44 lei.

Timpul de livrare este prevăzut la descrierea fiecărui produs în parte și e confirmat pe e-mail sau telefonic. În cazul produselor aflate pe stoc, termenul de livrare este maxim 72 h de la confirmarea comenzii.

Sign in
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.