Blog

progetti_miska_wc_molis_black_1

Vasul de WC de culoare neagră. Cum să îl integrezi armonios în designul băii tale

Dramatic, chic și de neignorat. Da, vorbim despre vasul de WC negru. Un element peste care nu poți să sari cu privirea, care are puterea să transforme stilul și aspectul băii tale, un element de design pe care îți recomandăm să îl ai în vedere dacă îți dorești o baie în stil contemporan, modern sau minimalist.

Baia ta îți poate reflecta personalitatea, iar vasul WC este un element focal in design-ul băii. Vasul WC de culoare neagră este versatil și poate fi adaptat unei mulțimi de stiluri și preferințe estetice. Aici câteva idei care vor pune baia ta în evidență cu ajutorul unui vas WC de culoare neagră.

Pune pereții în evidență

Combină vasul negru de WC și alte obiecte sanitare negre cu un perete în contrast și joacă-te cu culori și texturi pentru a crea un design aparte. Poți alege, de exemplu, un material terrazzo, care completează frumos încăperea, fără să distragă atenția de la obiectele sanitare.

umywalka doti 2 rafal jodlowski Vasul de WC de culoare neagră. Cum să îl integrezi armonios în designul băii tale

Integrează vasul negru de WC în design

Pentru a crea un aspect armonios în baia ta, totul trebuie să fie proporțional iar culorile trebuie să fie alese cu grijă. Acest vas de WC negru suspendat, combinat cu peretele cenușiu închis, crează iluzia de extensie a peretelui, îmbinând perfect vasul de toaletă în design-ul băii.

85101424 222980642218362 743108207405851834 n Vasul de WC de culoare neagră. Cum să îl integrezi armonios în designul băii tale

Crează contrast

Pune în evidență obiectul sanitar sau vasul de WC negru cu ajutorul contrastului. Prin contrast de culori, textura sau chiar de stil, poți crea o baie cu personalitate unică și un aspect ieșit din comun. Combinații de elemente stilistice contemporane, cum ar fi gresia hexagonală sau candelabrul, îmbinate cu minimalismul vasului de toaletă negru, aduc echilibru încăperii. Culorile și texturile diferite aduc un element neașteptat și surprinzător.

87210944 629711281186972 1061967486013997485 n Vasul de WC de culoare neagră. Cum să îl integrezi armonios în designul băii tale

 

Dacă dorești o baie îndrăzneață, care va capta toate privirile, vasul WC negru este o alegere potrivită. Este o variantă curajoasă, însă rezultatele finale sigur nu le vei regreta. Sperăm că ideile de amenajare o să îți fie de folos atunci când alegi obiectele sanitare și vasul de WC potrivit preferințelor tale, iar dacă ai nevoie de ajutor, îți stăm la dispoziție cu consultanță telefonică gratuită.

Sign in
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția câtorva branduri: Alveus, Cersanit, Grohe, Hansgrohe și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.