Blog

9bcee20aa6772a02917a0109b161

Trei băi, trei personalități diferite

Noi spunem mereu că baia ta ești TU și că ea trebuie să te reprezinte întru totul.
Doar este un sanctuar dedicat ție până la urmă unde te poți bucura de intimitate și de câteva clipe în care să fii doar tu cu gândurile tale,  într-un cadru relaxant.

Din infinitele posibilități de amenajare a băii, am ales azi trei concepte diferite care se mulează pe trei tipuri de personalități diferite. Doar cât să te inspire.

1. O baie pentru firea ta jucăușă, nonconformistă

Baia aceasta este pentru tine dacă mereu îți place să ieși din tipare prin vestimentație, să atragi privirile din jurul tău cu energia veselă pe care o emani și să alegi cele mai colorate și neobișnuite obiecte, fie că vorbim despre haine, accesorii, obiecte sanitare sau fel și fel de produse prin care personalitatea ta să se reflecte de la prima interacțiune. Nu te deranjează schimbările și nici nu vrei ca totul să fie perfect, aranjat la dungă. Îți place să fii surprins/ă de lucrurile care nu ies așa cum le planifici.

Screenshot 2023 02 08 130040 <strong>Trei băi, trei personalități diferite</strong>

2. O baie minimalistă pentru caractere determinate/hotărâte

Dacă mereu ți se spune că inspiri oamenii prin hotărârea și ambiția pe care o ai, atunci sigur deja știi și ce fel de baie vrei să-ți construiești. Pe principiul “una și bună” care să te reprezinte în totalitate, culoarea pe care o alegi este cea despre care toată lumea va zice că îți aparține și o porți cel mai bine – atât pe tine, cât și în baia ta. Ai planurile mereu făcute și nu te lași până viziunea nu îți este transpusă în realitate exact așa cum ai gândit-o de la bun început, iar asta se va vedea și în baie. 

Screenshot 2023 02 08 130100 <strong>Trei băi, trei personalități diferite</strong>

3. O baie pentru exploratorii de necunoscut

Ești genul de persoană care aduce câte un suvenir din fiecare loc pe care îl vizitează doar pentru a-l integra în propria locuință? Atunci cu siguranță îți este și greu să te hotărăști în ce stil ai vrea să fie baia ta. Să fie scandinav, maritim, stil safari sau pădurea amazoniană, tot ce știi sigur e că nu poți avea o baie cu elemente comune. Vrei să adaugi în baia ta elementul “wow”, neobișnuit: un accesoriu, o piesă de mobilier, o plantă sau chiar o parte de tapet, iar acel element “wow” trebuie să fie autentic și să te reprezintă în totalitate. Dacă te regăsești în această descriere, atunci s-ar putea să te inspire baia de mai jos.

Screenshot 2023 02 08 130116 <strong>Trei băi, trei personalități diferite</strong>

Cam astea ar fi propunerile noastre de azi.
Înainte de a încheia, avem o curiozitate: pe care din băile de mai sus ai alege-o?

Sign in
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția câtorva branduri: Alveus, Cersanit, Grohe, Hansgrohe și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.