categorii produse

Blog

VB_Artis_SageGreen_final_20210318.810299

Transformă-ți baia cu mobilierul ideal

Amenajarea unei încăperi poate fi exprimarea personalității tale, iar la Melth Design ne dorim să îți oferim toate cele necesare ca tu să îți poți pune amprenta pe design-ul băii.

În acest aspect mobilierul de baie joacă un rol foarte important – piesele potrivite pot fi elemente care îți transformă baia, care o fac să pară mai mare sau care aduc un plus de funcționalitate spațiului.

O alegere populară este mobilierul suspendat: podeaua de sub mobilier rămâne la vedere, iar baia ta va părea astfel mai spațioasă. În plus, aspectul mobilierului suspendat este unul modern și elegant. 

Ce spui de piesa de mobilier suspendat Marmo?

Disponibil în două variante versatile – Negru Mat Marmorat și Stejar/ Alb Marmorat, acest corp suspendat pentru lavoar aduce băii tale un plus de eleganță. Aspectul minimalist, fronturile fără mânere, paleta cromatică variată fac din această piesă de mobilier un element foarte ușor de integrat în designul băii.

Mai mult, sistemul de închidere soft close asigură închiderea silențioasă a sertarelor, fără să îți strice momentul de relaxare de dimineață.

Piesa de mobilier suspendat Marmo oferă spațiu de depozitare în sertar și pe blat și un plus de frumusețe băii tale.

Mobilierul suspendat Simple- piese deosebite pentru băi elegante

Acest corp suspendat pentru lavoar este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni și culori, pentru a fi potrivit specificațiilor fiecărei băi. Mobilierul suspendat Simple este disponibil în varianta de gri, negru sau stejar și este disponibilă și în 3 dimensiuni diferite: 60, 80 și 100 cm, pentru a fi potrivită oricărei băi, indiferent de aspect sau dimensiuni.

Aspectul simplu și minimalist se poate combina cu ușurință cu o paletă largă de forme și nuanțe de lavoar, oferindu-ți posibilitatea să le combini după bunul plac.

Dacă plănuiești reamenajarea băii și ai nevoie de sfaturi utile și consultanță pentru alegerea mobilierului sau a obiectelor sanitare, poți apela cu încredere la echipa noastră de experți care îți stă la dispoziție cu consultanță specializată! Așteptăm cu drag apelul tău! Dulap inalt suspendat Rak Joy Alb

1,790.00 lei

Mobilier Kolo Geberit Group Twins 60 cm Alb

651.00 lei

Mobilier baie suspendat cu lavoar incastrat MDF Riflat Dress 120 cm Maro

9,990.00 lei

Mobilier baie suspendat dublu MDF Riflat Dress 140 cm Maro

11,598.00 lei

Mobilier baie suspendat MDF Riflat Dress 120 cm Stejar

9,831.00 lei

Mobilier baie suspendat MDF Riflat Dress 80 cm Stejar

7,769.00 lei

Mobilier baie Legacy 120 cm finisaj Stejar Natural

12,910.00 lei
Sign in
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.