Blog

wanna_modern_6

Tot ce trebuie să știi despre cada de baie freestanding

Cada de baie freestanding este un obiect sanitar inedit și un element de design cu eleganță atemporală, care oferă un aer modern oricărei băi. Dacă și tu visezi la o cadă freestanding în baia ta, este nevoie să iei în considerare câteva lucruri, pe care le-am sintetizat pentru tine în acest articol.

Cada de baie freestanding, sau cada de baie de tip insulă, este un tip de cadă modernă, care nu are nevoie să fie atașată de un perete susținător sau de altă structură. Acestea sunt așezate direct pe podea sau pe suporți speciali, fiind de altfel un element central perfect pentru orice design de baie.

massi wizualizacja zestaw moonlight wanna moonlight scianka walkin umywalka kori armatura barcelona1 Tot ce trebuie să știi despre cada de baie freestanding

Probabil când te gândești la o cadă freestanding ți-o imaginezi ca și un punct focal într-o baie spațioasă, însă datorită varietății mari în care este disponibil acest tip de cadă, se poate integra armonios și într-o baie medie sau chiar într-o baie de dimensiuni mici. Această cadă de baie este un element de design uimitor, însă în același timp și foarte versatil, de aceea este potrivită unui spectru larg de stiluri și gusturi.

Lipsa nevoii de un perete sau o structură care să susțină cada aduce și ea câteva beneficii. Această cadă de baie nu trebuie să stea ascunsă într-un colț sau lipită de un perete și este adaptabilă nevoilor tale și a familiei tale. Dacă ai copii mici recomandăm să alegi o cadă îngustă și mai joasă, sau dacă preferi băile lungi și relaxante poți alege o cadă mai spațioasă, în care te poți relaxa pentru un timp îndelungat după o zi stresantă.

massi wizualizacja zestaw bellis wanna bellis 1 Tot ce trebuie să știi despre cada de baie freestanding

 

Cada de baie freestanding poate fii punctul focal al băii tale și vedeta spațiului, de aceea este important să o alegi cu grijă și să te asiguri ca aceasta este potrivită nevoilor și preferințelor tale. Alege o cadă freestanding din materiale de calitate, pentru a fii sigur că te vei bucura de ea pentru mult timp. Nu ai cum să dai greș cu o cadă freestanding albă, cu un design clasic și elegant însă nici culorile pastelate, îndrăznețe sau chiar o cadă de baie freestanding neagră nu trebuie neglijate atunci când alegi cea mai potrivită variantă pentru tine. 

 

wanna modern black rafal jodlowski Tot ce trebuie să știi despre cada de baie freestanding

 

Până la urmă decizia îți aparține, iar dacă ești în căutare de o cadă de baie uimitoare, atunci cada de baie freestanding s-ar putea să fie alegerea perfectă pentru tine. Cada de baie freestanding îți oferă mai multă libertate în amenajarea și poziționarea ei decât una obișnuită, fiind de mare ajutor atunci când dorești să îți amenajezi baia la care visezi.

Sign in
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția câtorva branduri: Alveus, Cersanit, Grohe, Hansgrohe și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.