categorii produse

Blog

umywalka_OVAL_3_rafal_jodlowski

Tendințe de design interior pe care le poți integra în baia ta

Dorești să îți reamenajezi baia și nu știi de unde să începi? Poate ai ajuns deja pe meleagurile Pinterest-ului unde te-ai pierdut prin miile de idei, fără să iei vreo decizie sau să găsești o direcție concretă în care dorești să te îndrepți. Atunci când opțiunile sunt de nenumărat, deciziile devin greu de luat. Pentru a-ți ușura puțin căutarea, ai aici câteva tendințe de design interior care să te ajute în călătoria spre baia visurilor tale.

1. Mobilierul de baie suspendat

Liniile curate ale mobilierului suspendat tind să dea un aer contemporan spațiului, însă miriada de opțiuni de personalizare asigură ca acesta să fie potrivit oricărui stil. Prin combinații diferite de mobilier, lavoar și baterii se pot obține sute de variante, potrivite oricărei preferințe. Pe lângă faptul că este un spațiu practic și eficient de depozitare, mobilierul suspendat oferă spațiului un aspect aerisit, făcându-l să pară mai mare. Pe lângă cele menționate, ușurează și curățarea podelelor. 

dulap baie inverto placat cu faianta calacatta cersanit pentru lavoare pe blat 100 cm 49889 Tendințe de design interior pe care le poți integra în baia ta

2. Oglinzi iluminate de dimensiuni mari

Oglinzile mari pot fi o adiție modernă în baia ta. Fie că alegi varianta unei oglinzi cu dulap sau a unei oglinzi simple, optează pentru una cu iluminat integrat. Lumina poate să fie ambientală și decorativă dar și practică, prin faptul că este evitată reflexia. 

umywalka OVAL 3 rafal jodlowski Tendințe de design interior pe care le poți integra în baia ta

3. Cada freestanding

Căzile de baie în general s-au bucurat de o popularitate crescută în ultima vreme, probabil și din cauza perioadei stresante în care trăim și din dorința și nevoia crescută de relaxare. Poți transforma baia ta într-o oază de relaxare, care în același timp bucură și privirea, cu ajutorul unei căzi de baie freestanding. Aspectul modern este alegerea perfectă pentru a atrage toate privirile și pentru crearea unui punct focal al spațiului.

wanna wide 2 rafal jodlowski Tendințe de design interior pe care le poți integra în baia ta

4. Încălzirea în pardoseală

Încălzirea în pardoseală este o alegere tot mai răspândită, mai ales pentru baie. Este și de înțeles: puține lucruri să compară cu momentul în care calci pe podeaua caldă după o baie relaxantă sau un duș revigorant. Din nou, nevoia de relaxare și dorința de a combina confortul cu funcționalitatea își pune amprenta pe tendințele de design.

Captura de ecran din 2020 09 02 la 08.45.42 e1601729105735 1 Tendințe de design interior pe care le poți integra în baia ta

5. Dusuri walk in cu grilaj metalic

Acest tip de cabină de duș a devenit tot mai popular în ultimii ani, însă acum se pare că este prezent în multe băi ”trendy”. Aspectul acestor cabine amintește de cel al ferestrelor, iar aspectul de grilaj poate avea un aer rustic, chiar industrial, până la modern și minimalist, în funcție de restul elementelor cu care este combinat.

Modo New Black I Factory Large 1024x641 1 Tendințe de design interior pe care le poți integra în baia ta

Dorința noastră este să te ajutăm să îți amenajezi baia visurilor tale, așadar, în cazul în care ai nevoie de mai mult decât de inspirație, îți stăm cu drag la dispoziție cu consultanță gratuită. 

Sign in
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.