Blog

trb

Sfaturi de amenajare pentru o baie de dimensiuni mici

Uneori spațiul pentru amenajarea băii tale de vis este limitat, însă acest aspect nu ar trebui nicidecum să te oprească. Folosind trucuri de design și alegând obiecte sanitare și mobilierul potrivit, o baie mică poate fi confortabilă fără să pară înghesuită și aglomerată. Cheia succesului este să folosești fiecare centimetru al spațiului cât mai eficient în amenajarea băii .

Alege mobilier și obiecte sanitare suspendate

Cu cât este vizibil mai mult spațiu din podea, cu atât baia ta va părea mai spațioasă. De aceea recomandăm să folosești mobilier și obiecte sanitare suspendate. Există o mulțime de variante pentru toate gusturile din care poți alege, iată câteva exemple:

Dușul în detrimentul căzii

Dacă spațiul este limitat, cea mai bună alegere este dușul. O variantă de duș care se încadrează perfect în orice spațiu este dușul de tip walk-in, din sticlă transparentă. Dacă ții totuși la cada de baie, poți opta pentru una mai mică și poți lua în considerare un paravan de sticlă, pentru a crea un spațiu potrivit atât pentru duș cât și pentru cadă.


Culori deschise și texturi deosebite

Culorile deschise sunt o armă secretă când vine vorba de crearea unui aspect aerisit într-un spațiu mic. Nu este necesar ca baia să fie complet albă, te poți juca cu culori calde, nuanțe de bej și gri deschis sau alte culori pastelate. Pentru a da mai multă personalitate spațiului, poți experimenta cu diferite texturi.


Oglindă oglinjoară

O baie amenajată într-un spațiu mic merge mână în mână cu o oglindă mare. Reflexiile oglinzii păcălesc ochiul și crează senzația unui spațiu mai mare. Poți alege o variantă de oglindă supradimensionată, sau o variantă mai practică- un dulăpior cu oglindă, care vine cu spațiu de depozitare integrat.

 

Spațiul limitat nu ar trebui să te oprească din a-ți amenaja baia așa cum ți-o dorești. Cu aceste sfaturi și puțină îndrăzneală și creativitate oaza ta de relaxare poate deveni realitate. Iar dacă ai nevoie de ajutor, îți stăm la dispoziție!

Sign in
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția câtorva branduri: Alveus, Cersanit, Grohe, Hansgrohe și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.