Blog

310395389_396737512666235_7003389422197890704_n

Produsele și brandul Alcadrain

Cum am putea să începem povestea Alcadrain?

Cu siguranță sunt multe produse sanitare pe care le cunoști și pe care chiar le ai în locuință din grupul Alca, doar că poate nu știai povestea din spatele acestui brand recunoscut la nivel internațional încă din 1998, fondat ca o afacere de familie sub numele de Alcaplast în Cehia. Și chiar dacă poate nu știi nimic despre Alca Group, îți facem noi cunoștință cu el chiar acum.

Ca prim aspect pe care dorim să ți-l prezentăm este că, în decursul anului trecut, cunoscutul Alcaplast a devenit Alcadrain, pentru a evidenția atât multitudinea produselor fabricate, cât și designul premium, calitatea și inovația – elemente ce stau la baza fiecărui produs marca Alca. 

images Produsele și brandul Alcadrain

Alcadrain se diferențiază, în primul rând, prin faptul că este cel mai mare producător de obiecte sanitare din Europa Centrală și de Est, producând peste 600 de produse sanitare pe o suprafață de peste 60.000 mp. Aici vorbim despre rezervoare, robinete, sifoane, sisteme WC, canale scurgere de dus, sifoane de pardoseala, capace WC și, desigur, multe alte produse.

În al doilea rând, brandul Alcadrain surprinde prin atenția oferită detaliilor în ceea ce privește produsele, soluționarea cât mai rapidă a cerințelor clienților de pretutindeni și crearea de produse fiabile, care trec testul timpului, lucru pe care ți-l vom demonstra puțin mai jos.

Pe lângă toate acestea, produsele premium marca Alca, proiectate chiar de companie, se pot mândri și cu o serie de premii câștigate datorită accentului pus pe calitate și design precum: Red Dot Award 2014 pentru clapetele FLAT sau iF Design Award, iar în 2018 pentru clapetele fără atingere NIGHT LIGHT. 

phoca thumb l night light arrow image night det view 01 2017 05 14 2122 Produsele și brandul Alcadrain

Și totuși, ce face ca produsele Alcadrain să fie atât de apreciate și bine vândute? Să fie vorba despre premiile câștigate, prețul competitiv și avantajos sau despre multiplele beneficii recent încorporate în noile tehnologii ale produselor sanitare Alca?

Hai să îți dezvăluim câțiva diferențiatori pentru produsele acestui brand care sigur te vor încânta, fie că ai deja produsele lor, fie că te pregătești să îți faci baia visurilor tale și nu știi de unde să o apuci. 

1. 25 de ani de garanție

Da, ai văzut bine! Unul dintre diferențiatori, și poate și cel mai important, este că Alcadrain oferă 25 de ani de garanție pentru piesele de schimb ale produselor care nu se mai fabrică și nu mai sunt pe stoc, pentru a asigura o durată îndelungată de viață chiar și produselor mai vechi.

P.S.: Rezervoarele au și ele o garanție lungă, cât să-ți ajungă – de 15 ani

nunu Produsele și brandul Alcadrain

2. Ușor de asamblat pentru oricine

Știm că imediat cum auzi de produse sanitare te gândești la un instalator de care ai nevoie ca să te ajute cât mai rapid. Dar sigur ai auzit și povești în care instalatorul a devenit personajul negativ din acea poveste. Cu produsele Alca devine totul mai ușor pentru tine, fără a fi cea mai mare provocare. Totul este ca un puzzle, mai ales când vine vorba de rezervor: piesele sunt intuitive, iar tu nu ai nevoie de scule speciale pentru a reuși să-ți montezi singur rezervorul – totul se lucrează doar din clapetă. Iar pe site-ul Alcadrain găsești multe videoclipuri explicative care îți pot fi de folos în cele mai grele momente de ‘montare’.

110656 3 alca2 Produsele și brandul Alcadrain

3. Clapetele universale Alca

La Alcadrain ai parte de o gamă foarte variată de clapete, cu forme, modele, dimensiuni și culori diferite, care să scoată în evidență acele finisaje fine și detaliile pe care niciun oaspete al băii tale nu le va putea uita. O altă veste bună este că toate aceste clapete sunt universale și sunt fiabile tuturor rezervoarelor Alca, fie ele din colecțiile noi sau mai vechi. Iar un plus este că anumite clapete noi beneficiază de sistemul de rabatare inclus și de un strat antibacterial ca totul să fie extrem de igienic pentru baia ta.

274872216 249616210711700 1858280594676765952 n Produsele și brandul Alcadrain

4. Accesoriile faimosului produs Alca

Rezervoarele sunt vedetele Alca și dacă încă nu te-au convins că ai nevoie de unul chiar la tine în baie, îți mai dezvăluim că există și alte caracteristici de care să te îndrăgostești și pe care le poți adăuga rezervorului tău, cum ar fi: suportul de pastile (universale) speciale pentru igienizarea completă a vasului wc, ventilator pentru rezervor, atunci când geamul nu e de găsit în baie și chiar și un reductor de presiune pentru a nu stropi apă în afara vasului de toaletă. 

phoca thumb l Bathroom19 Produsele și brandul Alcadrain
phoca thumb l flat interier 01 turn Produsele și brandul Alcadrain

Acum ce spui, crezi că îi acorzi o șansă brandului? Pe noi chiar ne-a cucerit!

Dacă și tu crezi că ți-ar fi de folos, dar nu ești încă sigur cum, contactează-ne cu încredere și  îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a crea împreună cu tine  baia care să te reprezinte în totalitate. 

phoca thumb l m17 interier Produsele și brandul Alcadrain
phoca thumb l bathroom thin m778 Produsele și brandul Alcadrain
Sign in

Încă nu ai cont?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.