Blog

220331_omnires_geometria_kolor

Omnires – Colecția Ovo M+

Cu o identitate unică, brandul Omnires surprinde prin atenția îndreptată nu doar spre calitate, ci și pe funcționalitate în ceea ce privește obiectele sanitare produse, inspirați fiind de un stil minimalist italian, de impact. Din pasiunea inedită pentru designul brut, clasic,  Omnires creionează arta combinării formelor și a funcțiilor, într-o armonie perfectă între estetica originală și tehnologia performantă a produselor. 

omnires ar2020 03 p 2021 14 Omnires - Colecția Ovo M+

Colecția Ovo M+ s-a născut din dorința Paulinei Shacalis, designer și managing director Omnires, de a se juca cu geometria celor două semicercuri perfecte, în culori expresive, inspirate din natură, pentru a aduce la viață obiecte sanitare îndrăznețe, pline de intensitate care real să transforme interiorul unei băi. Ovo M+ vine așadar în nuanțe mate, autentice de: coral, teracotă, midnight blue, olive, black lava și ash grey. Lavoarele și căzile colecției sunt realizate dintr-un material compozit inovator a cărui componentă principală este roca dolomită poloneză. Astfel, proprietățile materialului și tehnologia de producție folosită asigură produselor o finisare deosebită a detaliilor și o durabilitate ridicată în timp. Perfecțiunea estetică este redată de liniile curbe care se îmbină cu interiorul drept, neted ce transpun viziunea autoarei în cea mai elegantă formă. 

220331 omnires geometria kolor d02 Omnires - Colecția Ovo M+
220331 omnires geometria kolor d08 Omnires - Colecția Ovo M+

Într-un interviu acordat în exclusivitate echipei Melth Design în cadrul târgului ISH 2023 din Frankfurt, Paulina a dezvăluit că Ovo M+ a fost creată într-un stil sofisticat, dar care să nu devină obositor în baie, secretul fiind ca produsele să fie integrate în mod natural, pe principiul mix&match, astfel încât o cadă pe nuanța măsliniu să nu eclipseze lavoarul de un albastru roial. De asemenea, aceasta a mărturisit că se simte privilegiată pentru crearea unui design atât de apreciat care a câștigat multiple premii precum Red Dot, Must Have, German Design și Dobry Wzór. În esența stilului Memphis, produsele proiectate de Paulina Shacalis au fost într-adevăr gândite într-un mod atemporal, fiind eficiente și autentice în orice anotimp, îmbinând atât un design unicat, cât și o funcționalitate ridicată, de durată. 

omnires ar2020 03 p 2021 04 Omnires - Colecția Ovo M+
omnires ar2020 03 p 2021 02 Omnires - Colecția Ovo M+

Colecția Ovo M+ o poți găsi direct pe site, alături de o diversitate de alte produse Omnires pe care să le poți integra în baia ta astfel încât să-ți lași amprenta în crearea sanctuarului tău intim.

omnires ar2020 04 03 Omnires - Colecția Ovo M+
Sign in

Încă nu ai cont?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.