Blog

124901143_4824292704277991_4579513096965625503_n

Obiecte sanitare pentru băi mici – inspirație și recomandări

Cauți idei pentru amenajarea unei băi mici care să facă întregul spațiu să pară mai mare?

O baie mică poate fi un spațiu greu de decorat, din cauza luminii naturale limitate, a lipsei de spațiu și a obiectelor sanitare numeroase care trebuie incluse în această încăpere. Însă, cu un design bine gândit și cu ajutorul câtorva trucuri, baia ta poate părea mai luminoasă și spațioasă.

Și nu, nu este nevoie de un buget infinit sau restructurarea completă a căminului tău, ci poți apela la trucuri simple cu efecte surprinzătoare.

Am pregătit pentru tine un mic ghid, care te va ajuta să valorifici fiecare centimetru din spațiul disponibil.

1. Alege culorile deschise SAU optează pentru o paletă cromatică îndrăzneață

Culorile deschise aduc cu ele luminozitate și un aspect proaspăt, aerisit, care este mereu binevenit într-o încăpere mică. Folosește-te de lavoare albe sau în nuanțe pastelate și de alte elemente care crează un sentiment de naturalețe, cum ar fi lemnul.

Alege obiecte sanitare albe care se remarcă prin design deosebit și bucură-te de spațiul luminos pe care îl crează. Însă poți opta și pentru o paletă de culori curajoasă, care să creeze iluzia unui spațiu mai mare prin contrast.

Obiectele sanitare negre sunt elemente îndrăznețe care aduc un plus de personalitate, dar pot crea și senzația unei băi mai mari. Culorile închise aduc adâncime spațiului, iar dacă sunt folosite și texturile lucioase, baia ta va părea mai spațioasă.

milo 63242cf908d57585b649372d1f268dd1 Obiecte sanitare pentru băi mici - inspirație și recomandări
123928543_4824292914277970_324264539570628644_n

2. Oglindă oglinjoară…

Reflexia oglinzii este un truc clasic care face orice spațiu să pară mai mare. Folosește oglinzi de dimensiuni mari, chiar luminate, pentru a aduce un element modern și funcțional dar și pentru a păcăli privirea, creând aparența unei băi de dimensiuni mai mari. Și ce este mai bun decât o oglindă? Mai multe oglinzi! Poți combina oglinzi de dimensiuni sau forme diferite pentru a crea un look deosebit și un plus de spațialitate.

eno z blatem viann interior design 1 Obiecte sanitare pentru băi mici - inspirație și recomandări

3. Cabina de duș walk-in

Valorizează spațiul băii tale cu ajutorul unei cabine de duș de tip walk in. Folosește cu încredere elementele de sticlă, care vor aduce un plus de rafinament și eleganță spațiului, fără a neglija funcționalitatea acestuia. Cabina de duș de tip walk-in arată bine, este practică și este ideală pentru băi cu spațiu limitat. Ce ți-ai dori mai mult?

Radaway Torrenta DWJ 1024x640 1 Obiecte sanitare pentru băi mici - inspirație și recomandări

4. Obiecte sanitare suspendate

Un alt truc pentru a crea impresia unei băi mai mari este folosirea obiectelor sanitare suspendate. Creând mai mult spațiu liber și vizibil pe podea, încăperea va părea mai mare. Poți alege dintr-o multitudine de variante de vase de WC, lavoare și bideuri suspendate pentru baia ta.

124779585 4824292727611322 2150842149994042765 n Obiecte sanitare pentru băi mici - inspirație și recomandări

Dacă plănuiești reamenajarea băii tale și dorești ca aceasta să pară mai spațioasă, apelează la sfaturile menționate mai sus. Pentru sfaturi în alegerea obiectelor sanitare perfecte, specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu consultanță telefonică gratuită!

Sign in

Încă nu ai cont?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.