Blog

Screenshot 2023-04-07 164839

Obiecte sanitare colorate: da sau nu pentru baia ta?

Care este primul gând care îți vine în minte atunci când auzi cuvântul “baie”? Cel mai probabil vizualizezi acea încăpere comună, cu nuanțe fade și obiecte sanitare standard. De ce? Pentru că în subconștientul nostru, baia reprezintă doar o cameră unde intri pentru maxim 30 de minute, de nevoie, și apoi ieși, fără să bagi în seamă potențialul acesteia. 

Dar baia este mai mult decât un spațiu cu rol funcțional, ea este sanctuarul intimității tale, locul în care poți fi tu cu tine fără prejudecăți, camera în care poți petrece atâta timp cât simți că îți este necesar. De aceea, are nevoie de o vibrație înaltă, ca la rândul ei, să-ți fie cu folos atunci când ai nevoie de un moment de respiro în viața ta.

Știi cum poți face asta? Oferindu-i viață prin alegerea unor obiecte sanitare care să o însuflețească. Dacă ești genul de persoană ce își ia energia din natură, culori, simțuri, atunci în baia ta poți recrea exact aceleași sentimente de bunăstare prin culorile vii care simți că te reprezintă.

Și totuși cum iei această decizie de a schimba radical “fațada” băii tale, de unde începi și ce produse sanitare colorate alegi? Citește mai departe, te ajutăm noi să-ți dai seama!

Screenshot 2023 04 07 164308 Obiecte sanitare colorate: da sau nu pentru baia ta?
Screenshot 2023 04 07 164326 Obiecte sanitare colorate: da sau nu pentru baia ta?

Primul și primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți iei timp să te gândești pe ce stil și culori ai vrea să fie baia ta. Dar nu ce ai văzut că este la modă, ce alege toată lumea sau ce este în trend, ci fix ce te reprezintă. Poate îți place verdele, pentru că te simți atât de conectată cu natura când faci o plimbare în parc, desculță, simțind iarba proaspătă sub tălpi sau poate albastrul este ceea ce cauți acum, pentru că adori să vezi cum marea și cerul se întrepătrund, simțind adierea vântului prin păr. De ce nu, poate fi vorba chiar de un roz mai subtil, pentru că florile de cireș primăvara îți aduc aminte de copilărie și de vacanțele petrecute la bunici sau poate auriul strălucitor al soarelui îți este mai aproape de suflet căci îți îmbujora obrajii cu fiecare rază de vară.

Orice simți tu că este potrivit pentru tine va fi potrivit și pentru baia ta. Indiferent că este vorba de culorile aprinse care ies mult mai ușor în evidență sau de nuanțele finuțe și pastelate ale acestora. Totul poate fi transformat după preferințele tale, iar paleta de culori este infinită, precum este și portofoliul de produse colorate ce sunt acum din ce în ce mai apreciate pentru a aduce un strop de viață încăperii robuste, privită mult prea timid.

În estetica și ambientul băii tale, lavoarul, cada, bateriile, vasul de toaletă, toate joacă un rol extrem de important, putând să aibă o înfățișare diferită față de clasica ceramică albă, lucioasă. Chiar mai mult decât atât, există acum obiecte sanitare tip mozaic sau pictate manual, acestea creionând mai puternic viziunea autentică a proprietarului. Dar, cum am spus, totul depinde de tine. 

Screenshot 2023 04 07 164244 Obiecte sanitare colorate: da sau nu pentru baia ta?
Screenshot 2023 04 07 164447 Obiecte sanitare colorate: da sau nu pentru baia ta?

Am putea să îți spunem că nu e tocmai plăcut estetic să alegi mai mult de două, maxim trei culori atunci când iți amenajezi baia și că ar trebui să mergi pe un singur stil din punct de vedere al liniilor și finisajelor sau chiar al designului obiectelor sanitare, dar cine suntem noi să punem limite creativității și personalității tale?

Până la urmă tu vei petrece cel mai mult timp în acest loc. Dimineața îți vei lua doza de energie cu un duș rapid, te vei pregăti ușor de ziua ce urmează, te vei motiva în oglindă și te vei aranja pentru că atât de bine te simți când ești tu în cea mai bună formă. Seara, vei veni să te liniștești după o zi poate obositoare, îți vei umple cada cu apa fierbinte și spumă, vei aprinde câteva lumânări și te vei bucura de paginile cărții preferate, iar la final îți vei face ritualul tău de skincare pentru că știm cu toții cât de important este.

În tot acest timp petrecut în baie, nu-i așa că se simte minunat să știi că totul te reprezintă pe tine, exact așa cum ești tu atât pe interior, cât și pe exterior? Pentru că sunt momentele tale în sanctuarul tău, așa că “DA”, ai tot dreptul să ți-l creionezi pe măsura așteptărilor tale, alegând și acel vas de toaletă verde și acel lavoar roz pudră care atât de bine merge cu bateria aurie satinată. 

Ce spui, dai o șansă culorilor să îți înfrumusețeze baia? 

Screenshot 2023 04 07 164839 1 Obiecte sanitare colorate: da sau nu pentru baia ta?
Screenshot 2023 04 07 164817 Obiecte sanitare colorate: da sau nu pentru baia ta?
Sign in
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția câtorva branduri: Alveus, Cersanit, Grohe, Hansgrohe și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.