categorii produse

Blog

e2965dbe1951430e201e96fd97f7 (1)

Noi, cei de la Melth Design. Și cu tine.

În ultimele două luni, ne-am așezat în matcă. Am găsit timpul necesar de a vedea cine suntem, cum gândim, cum înțelegem să ne comportăm cu cei din jur și ce ne dorim să facem în viitor. Ne-am definit chipul, vocea, drumul.

Ai putea spune că am trecut printr-un proces de rebranding, dar nu l-am simțit neapărat așa deoarece nu am avut parte de o reinventare propriu-zisă. Nu a fost un moment anevoios și inconfortabil, cum se spune că sunt de regulă aceste procese, ci s-a dovedit a fi firesc și de la sine. Nu ne-am găsit, peste noapte, valori și crezuri noi, ci doar le-am scos la suprafață și le-am pus pe hârtie pe cele cu care am pornit la drum și care ne-au ghidat în tot acest timp.

Avem acum bucuria să împărtășim cu tine povestea noastră și să-ți dezvăluim în ce credem și „ce ne mână în luptă”.

Îți spunem astfel că am creat MELTH DESIGN într-o vreme în care casele deveniseră fortărețe în calea unui invadator periculos și invizibil. Și în timp ce dormitoarele și bucătăriile se transformau în birouri și restaurante, iar sufrageriile în spații de joacă și săli de sport, baia rămăsese ultimul sanctuar al intimității și al întâlnirii cu cel mai sincer tu.

Ne-am dat seama atunci că acel spațiu care, de obicei, era semnalizat musafirilor în trecere, printr-un simplu gest al mâinii – „acolo e baia”, avea nevoie mai mult ca oricând să fie pus în valoare și să își primească demnitatea de Cameră. Era timpul să nu mai fie „locul despre care nu se prea vorbește”, ci o încăpere pe măsura personalității celui care o deține.

Dar transformările nu sunt deloc cel mai simplu lucru din lume. Știm foarte bine asta. De aceea, noi, cei de la MELTH DESIGN, avem grijă ca lucrurile să se întâmple.

Suntem aici pentru toți cei care au nevoie să-și clarifice visele și ideile; pentru cei care vor să înțeleagă cum funcționează totul – de la sursele de apă care intră în camera de baie până la poziționarea corectă a obiectelor sanitare; pentru cei care trec transformările prin exceluri bugetare sau pentru cei cărora le este greu să decidă dacă albul, negrul sau curcubeul îi definește.

Facem asta cu eficiența celor care știu că promisiunile se onorează la timp sau chiar mai repede, cu înțelegerea celor care sunt conștienți că o cameră de baie implică nu doar costuri, ci și compromisuri, cu flexibilitatea celor care știu că lucrurile frumoase sunt prețuite diferit și cu priceperea celor care au dus la bun sfârșit sute de proiecte.

Și fie că îți dorești o cameră de baie în strânsă legătură cu natura, fie una impunătoare și îndrăzneață sau una pe deplin integrată într-un stil de viață digitalizat, ne vom îngriji ca această încăpere să te reprezinte întru totul.

Pentru că nu e doar o simplă baie. Ești tu.

Sign in
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.