Taxe livrare:

Pentru comenzile cu o valoare mai mică sau egală cu 500 lei se percepe o taxă de transport de 22 lei. 

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 lei transportul este gratuit.

Pentru comenzile care conțin produse volumetrice din categoriile: Căzi baie, Cabine duș, Paravane duș, se percepe o taxă de transport de 44 lei.

Toate coletele fragile trimise prin firma de curierat rapid beneficiază de opțiunea suplimentară ,,Deschidere colet”. Prin această opțiune clientul este obligat să verifice la livrare dacă produsul este sau nu deteriorat. Prin recepționarea coletelor clientul își asumă responsabilitatea că produsele sunt conforme cu ceea ce a comandat și totodată, că sunt intacte.

Coletele trimise prin firmele de curierat specializate pe produse volumetrice și paleți, nu beneficiază de ,,Deschidere colet”, astfel clienții au obligația ca într-o oră de la recepționarea coletelor, să ne semnaleze pe oricare cale ( telefon, e-mail, WhatsApp ) dacă produsele sunt sau nu deteriorate sau orice altă neconformitate cu ceea ce clientul a comandat. După expirarea termenului de o oră de la recepționarea mărfii reclamațiile nu mai pot fi făcute. În cazul coletelor volumetrice curierul nu asigură manipularea coletelor până în casă sau apartament.