Blog

AD-0616-NETTO-10

Inspirație pentru casa ta: 5 băi cu design uimitor. Ce le face atât de deosebite?

Ești în căutare de idei de amenajare pentru baia ta? Bineînțeles că da, probabil de aceea ești aici. Fie că dorești să faci o schimbare completă, o reamenajare parțială sau pur și simplu dorești să visezi la baia visurilor tale în fața ecranului, acest articol îți va da inspirație pentru casa ta. 

 

Renovarea băii are potențialul de a schimba atmosfera casei tale, de aceea, pe lângă bucătărie, această încăpere des utilizate are de obicei prioritate atunci când vine vorba de reamenajări. Însă nu este mereu ușor să alegi un stil sau un concept complet nou pentru baia ta, de aceea în acest articol o să îți venim în ajutor cu idei de băi luxuriante, încăperi relaxante și elemete deosebite pentru o baie uimitoare.AD 0616 NETTO 10 Inspirație pentru casa ta: 5 băi cu design uimitor. Ce le face atât de deosebite?

Această baie dintr-un retreat din New York, proiectată de designerul și arhitectul David Netto combină liniile curate ale ceramicii cu textura brută a lemnului. Naturalețea și prospețimea spațiului sunt puse în valoare de lumina naturală, iar piesa de rezistență este priveliștea la mare, din cada de baie.

dam images decor 2012 08 bathrooms bathrooms 03 Inspirație pentru casa ta: 5 băi cu design uimitor. Ce le face atât de deosebite?

Această baie ultramodernă, creată de Allan Greenberg și Victoria Hagan este concepută să fie un spațiu nu doar atractiv, ci și funcțional și util vieții de zi cu zi. Simplitatea amenajării este completată de pereții vopsiți într-o nuanță de verde deschis și suprafețele din marmură. Suprafețele lucioase și oglinzile mari reflectă lumina și priveliștea din jur.

dam images decor 2012 08 bathrooms bathrooms 05 Inspirație pentru casa ta: 5 băi cu design uimitor. Ce le face atât de deosebite?

O baie contemporană, al cărei focus este pe cada supradimensionată de baie de un design unic. Un spațiu elegant și minimalist, al cărui detalii creează un întreg armonios. Aspectul monocrom scoate în evidență formele subtile și bine alese.

dam images decor 2012 08 bathrooms bathrooms 10 Inspirație pentru casa ta: 5 băi cu design uimitor. Ce le face atât de deosebite?

Această baie veche de peste 300 de ani, al cărei design a fost creat de Erin Quiros, are o personalitate și un charm aparte. Cada freestanding, pereții de un alb imaculat și tavanul cu bârne din lemn scot în evidență istoria locului și sunt complementate perfect de priveliștea pe care o ai atunci când te răsfeți cu o baie relaxantă.

aframe palm springs teamwoodnote sarahshermansamuel 3 Inspirație pentru casa ta: 5 băi cu design uimitor. Ce le face atât de deosebite?

In această baie a lui Caroline Lee, designer interior și fotograf, primul lucru care iese în evidență este echilibrul perfect între textură și culoare. Combinația dintre elemente jucăușe și cele geometrice, contrastul texturilor de pe pereți și culorile complementare au făcut din această baie un loc de care e greu să îți dezlipești privirea.

 

Ție care ți-a plăcut cel mai mult? Nouă ne-ar fi greu să alegem una favorită, însă sperăm că te-am inspirat și ți-am dat câteva idei pentru baia proprie. Iar dacă ai nevoie de ajutor pentru alegerea obiectelor sanitare potrivite, îți stăm cu drag la dispoziție!

Sign in

Încă nu ai cont?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.