categorii produse

Blog

243895394_4404700326315373_6576310270360083602_n (1)

Femei vs barbati – “batalia” bailor

Cu siguranță de-a lungul timpului ați întâlnit nenumărate cupluri care, inițial, nu puteau cădea de acord cum să-și amenajeze baia, deoarece fiecare dorea altceva:

El: Modelul acesta este cel mai potrivit.
Ea: Nu e adevărat, nuanțele nu se potrivesc cu ce am ales.

El: Un duș cu un paravan este suficient.
Ea: Cum rămâne cu cada mea relaxantă cu spumă?

Ea: Ce spui de aceste baterii?
El: De ce trebuie să fie toate din aceeași colecție?

Totuși, de fiecare dată echipa Melth a reușit să împace ambele părți ale familiei oferindu-le soluții ingenioase și idei prin care yinul și yangul să conviețuiască pașnic și armonios. 

Haideți să vă spunem ce am observat noi până acum când vine vorba de alegerile femeilor și ale bărbaților și cum se pot întâlni într-o singură baie aceste gusturi.

Ce vor femeile:

Mereu în pas cu ultimele tendințe, femeile preferă nuanțele deschise (bej, crem, alb), culorile pastelate (verde, roz, bleu), elementele naturale (flori, diverse plante), un stil elegant, cât mai armonios, dar cu accesorii atât moderne, cât și clasice. Când vine vorba de duș sau cadă, răspunsul este evident: cadă, cu multă spumă, cu lumânări parfumate lângă, pentru a crea atmosfera perfectă și a oferi acea oază de liniște mult așteptată.

Când intră în baie, femeia vrea să simtă că a intrat în sanctuarul ei, unde toată personalitatea să-i fie reflectată, unde se poate bucura de câteva clipe magice doar cu ea, îngrijindu-și corpul și lăsând la o parte grijile cotidiene.

Dacă ar fi să aleagă, femeile mereu se vor îndrepta spre acel tip de mobilier care oferă mult spațiu de depozitare atât lângă lavoar, cât și în sertare, pentru a fi cât mai încăpătoare.

Când vine vorba despre obiecte sanitare, finisajele aurii, cu linii rotunde, cu modele subtile, ușor vintage sau elegante, sunt de obicei cele care le atrag atenția prima dată. Totul trebuie să aibă sens în viziunea femeii, de aceea va alege o colecție preferată și baia va fi completată de produse pe același stil. 

batalie
femei vs barbati
femei vs barbati
femei vs barbati

Ce vor barbatii:

Dacă am vorbit de culori deschise mai sus, aici povestea se schimbă. Partea masculină este îndreptată mai mult spre culorile pământului, închise, cu tonuri reci (negru, gri, maro, cărămiziu, antracit). De cele mai multe ori, stilul industrial este cel mai preferat de bărbați, unde designul e musai să se împletească cu funcționalitatea băii.

Fie că vorbim despre un duș cu funcție de hidromasaj sau care își poate schimba presiunea apei, partea masculină a casei mereu va alege un duș revigorant și rapid în detrimentul căzii.

Spațiul este foarte important pentru bărbat, de aceea el nu consideră că ar trebui să fie umplut cu tot felul de accesorii sau decorațiuni de care nu are nevoie (covorașe, perdele, plante).

Obiectele sanitare după care bărbații întorc privirea sunt brute, clasice, solide și  impunătoare, cu detalii masculine, puternice și linii cubiste, cât mai drepte. Finisajele preferate sunt cele mate, pe crom, negru, grafit sau bronz. Chiar dacă nu recunosc, vor alege mereu produse care să le reflecte personalitatea, poate într-un mod indirect față de femei pentru că și pentru ei, baia este un sanctuar unde să nu se simtă judecați. 

243967279 4404699919648747 2007333177909844588 n 2 Femei vs barbati - “batalia” bailor
RGB small CDE NZPW CDE NSOZ CST N51P CDS NU6S BGJ N34M BQH N54L NHC B31K KTSXN43P KTS N39P KQR N45B BXYZNQHM ADM N221 ADM N621 ADM N411 ADM N912 Femei vs barbati - “batalia” bailor

Ei bine știm, gusturile sunt diferite și e greu să mulțumești pe toată lumea când există atâtea diferențe ce ne fac, până la urmă, autentici. Dar nu vă speriați! Amenajarea băii nu trebuie să fie cel mai anevoios proces. Există multe lucruri pe care le aveți în comun și pe baza cărora puteți ajunge la un consens, vă garantăm asta!

 

Cum o dați la pace:

Poate nu vă dați seama acum, dar combinațiile pe care le puteți face sunt infinite, deci nu ar trebui să vă limitați doar la un stil, design sau cromatică. Așadar, luați o cadă, dar și o coloană de duș cu pară multifuncțională pentru presiune.

Combinați două culori și două stiluri diferite pentru a crea efectul de yin și yang. Pentru a aduce elementul natural, folosiți-vă de lemn și astfel creați o atmosferă atât primitoare, cât și impunătoare. Alegeți un tablou care să reflecte personalitatea amândurora și bucurați-vă de spațiul intim pe care l-ați creat prin autenticitatea voastră. 

Ați văzut? Nu trebuie să fie atât de complicat precum vă imaginați. Cu puțină creativitate și poate un pic mai multă răbdare, rezultatul final va fi cu siguranță mai reușit decât ceea ce vă închipuiați la început. 

269591503 4784052241713511 8166734059130820903 n 1 Femei vs barbati - “batalia” bailor
femei vs barbati

Iar dacă nu vă descurcați nicicum, suntem aici pentru a vă ajuta și a o da împreună de capăt astfel încât baia voastră să fie exact ce vă doriți. 

Sign in
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.