Blog

the-green-light-ish-2023_1

Experiența târgului ISH – Frankfurt 2023

Întorși fiind din Frankfurt, ne-am gândit să împărtășim cu voi din experiența noastră exact așa cum a fost de la început, până la final: alergând printre standuri, unii plouați la masa de prânz, alții în discuții serioase cu colaboratori mai vechi, sau cu posibili furnizori și cu ceștile de cafea la purtător.

În patru zile pline, am reușit să explorăm lumea instalațiilor și desigur, cea a produselor sanitare în multitudinea lor de forme, modele și culori, rămânând plăcut surprinși de varietatea designurilor, dar și de imaginația pe care cei prezenți au demonstrat-o prin prezentarea făcută produselor. Mai pe scurt am văzut: inovație, tehnologie, sustenabilitate, soluții, design, dar și multe fețe prietenoase care te întâmpinau numaidecât pentru a-ți prezenta brandul lor. 

ish bath ps 12 Experiența târgului ISH - Frankfurt 2023

Messe Frankfurt GmbH / Pietro Sutera

Totuși, important de menționat este că nu am reușit doar să ne împrietenim cu noi furnizori, ci ne-am și revăzut cu reprezentanții brandurile prezente în portofoliul de produse, care ne-au făcut imediat ”instructajul” pentru colecțiile ce urmează să apară și pentru produsele inovative cu funcții noi pe care le vor produce. Așa că poate da, e prea puțin spus că am alergat printre standuri. De fapt, am revenit cu o paleta largă de cunoștințe despre fiecare brand în parte pentru că ei au făcut, ca de fiecare dată, ca aventura noastră în Frankfurt să fie extrem de valoroasă.

Și poate vă întrebați ce este acest ISH din Frankfurt despre care am tot vorbit mai sus. ISH este cel mai important târg comercial pentru instalații, încălzire, ventilație, energie și bineînțeles, apă. Târg care ne-a așteptat cu mulți furnizori și cu brațele deschise după o perioadă lungă în care nu ne-am putut întâlni fizic.

Secțiunea care a fost de interes pentru noi, ISH Water, a inclus o gamă extinsă pentru a vizualiza experiența băii dintr-o cu totul altă perspectivă față de ceea ce am experimentat  până acum. Am descoperit atât tehnologia durabilă a instalațiilor, acesta fiind focusul principal al târgului, cât și o parte de design modern autentică, plină de surprize plăcute. Prin toate acestea, ISH 2023 a reprezentat inovația ce a adus tribut atingerii obiectivelor de protecție a climei și a permis învățarea utilizării responsabile și eficiente a resurselor disponibile.

IMG 5348 Experiența târgului ISH - Frankfurt 2023

Fie că s-a ținut cont de materiale, producție sau concepte de lungă durată pentru designul băii raportat la toate generațiile și nevoile, tema durabilității a fost abordată pe toată durata târgului. Un interes deosebit aici, pentru că avem pasionați în echipă, l-a avut instalarea durabilă și calitatea pentru resursa valoroasă de apă, precum și eficiența energetică în alimentarea cu apă (caldă). 

Mai mult decât atât, am descoperit cum atât clienții, cât și furnizorii sunt din ce în ce mai îndreptați spre sustenabilitate când vine vorba de modernizarea băilor, încercând astfel să producă și să aleagă produse de baie orientate spre conservarea resurselor: robinete care economisesc apa, obiecte sanitare cu spălare optimizată, toalete ușor de curățat, fără margine – rimless, cu suprafețe igienice, dar și altfel de experiențe de duș prin noile tehnologii – powder/rain cu o atingere cât mai fină prin care se economisește apa cu până la 60% (8L/min). 

showerpipe raindance select powderrain closeup overheadshower 16x9 Experiența târgului ISH - Frankfurt 2023

Așadar, am avut oportunitatea ca la ISH să observăm toate aceste noi comportamente atât ale consumatorilor, cât și ale producătorilor cu privire la conceptul “Zero Waste” care a adus în prim-plan produse economice și din materiale reciclabile sub formă de prototip sau chiar gata să fie puse în funcțiune.

Toată experiența târgului ne-a făcut să realizăm cât de importantă este alegerea produselor potrivite pentru designul băii, astfel încât ele să-ți reflecte personalitatea, dar și pentru protejarea resursei de apei, reușind, prin noile tehnologii, să economisească apă într-un mod cât mai sustenabil. 

ish visitors ps 03 Experiența târgului ISH - Frankfurt 2023

Messe Frankfurt GmbH / Pietro Sutera

Am reușit să surprindem pe rețelele noastre de socializare toată aventura noastră și vă invităm să vedeți acolo ce colecții am descoperit, cu ce tehnologii noi s-au pregătit furnizorii și care sunt noile tendințe în design pe care le-am apreciat în cadrul târgului ISH Frankfurt 2023. 

the green light ish 2023 1 Experiența târgului ISH - Frankfurt 2023
ish bath ps 13 Experiența târgului ISH - Frankfurt 2023

Messe Frankfurt GmbH / Pietro Sutera

Sign in
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția câtorva branduri: Alveus, Cersanit, Grohe, Hansgrohe și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.