Blog

243659375_4404700062982066_3549574604013032838_n

Cum să-ți amenajezi baia în tendințele anului 2023

Camera de baie trebuie, în primul rând, să-ți reflecte personalitatea și să devină sanctuarul tău de relaxare și bine. Asta nu înseamnă însă că, în amenajarea ei, nu poți ține cont de tendințe și direcții de design.

Așadar, indiferent de stilul care te reprezintă - minimalist, luxuriant, industrial sau rustic, vei găsi în trendurile anului 2023 câteva idei pe plac, care să te convingă să faci o schimbare în baia ta

1. Căzi de baie cu un design unic

Nu e o noutate că  băile au un aer de exclusivitate atunci când vedeta camerei este maiestuoasa cadă –  freestanding sau nu, cu forme asimetrice, dimensiuni și culori diverse, în stiluri contemporane sau avangardiste. Acum căzile de baie cu un design unic devin personajele principale ale băilor în care sunt încorporate și dau tonul în materie de elemente wow pe care și baia ta poate să le cuprindă.

VB Premium2017 04dd732f8e009 <strong>Cum să-ți amenajezi baia în tendințele anului 2023</strong>

2. Paravane de sticlă

Amenajarea băilor mici poate fi câteodată dificilă având în vedere că fiecare spațiu trebuie optimizat corespunzător. Cu toate acestea, provocarea mai mare constă în lumina naturala care întră în baie, astfel încât să nu existe senzația de înghesuire a obiectelor sanitare. Acum paravanele de duș cu sticlă transparentă, clară, fără rame sunt în vogă pentru că oferă mai multă lumină în baia ta și iluzia de oglindire, mărind vizual dimensiunea camerei.

LOFT BLACK UMYWALKA NATRYSK 1 <strong>Cum să-ți amenajezi baia în tendințele anului 2023</strong>

3. Pereți îmbrăcați în ceramică deosebită

Da, simplitatea este elegantă și nu contestă nimeni că un alb impecabil oferă imediat impresia de curățenie și puritate. Doar că acum, când orice idee creativă se poate transforma în realitate, pereții care au diferite modele sau culori, indiferent că este vorba de gresie, picturi, marmură sau plăci ceramice, au parte de mai multă atenție în 2023. Designerii recomandă plăcile ceramice mate sau lucioase, dar cu aderență ridicată, mozaicurile ce oferă autenticitate spațiului sau reliefuri de dimensiuni diferite pe pereții băilor.

180232903 3792117217581844 8934365563261555981 n <strong>Cum să-ți amenajezi baia în tendințele anului 2023</strong>

4. Antracit - roca care devine la modă

Deși pare a fi un material de piatră obișnuit, antracitul surprinde prin duritatea și rezistența sa la umiditate și temperaturi ridicate, așa cum regăsim într-o baie. Cu un design impunător, fie că este integrat pe pereții băii, în mobilier, accesorii de baie sau doar ca o culoare a obiectelor sanitare, antracitul va atrage imediat atenția prin nuanța sa subtilă, dar de efect.

Captura de ecran 2022 10 18 215414 <strong>Cum să-ți amenajezi baia în tendințele anului 2023</strong>

5. Oglinzi rotunde cu LED

De ce? Pentru că te fac să te simți ca un superstar, au un design aparte și oferă acea luminozitate în plus prin care atât trăsăturile tale, cât și cele ale băii vor fi scoase în evidență. Mai mult decât atât, oglinzile cu LED creează iluzia unui spațiu mai amplu, îmbinat armonios, așa că poți folosi și tu acest artificiu pentru camera de baie.

Capture19 2 <strong>Cum să-ți amenajezi baia în tendințele anului 2023</strong>

6. Culori naturale

Dacă până acum am vorbit despre lucruri mai mult sau mai puțin ieșite din comun, în ceea ce privește designul băilor, a venit momentul să aducem în discuție și ceva simplu, dar cu un foarte mare impact: integrarea elementelor naturale în amenajarea băilor.

Tendințele în amenajare ne transmit că la mare căutare sunt acum materialele, accesoriile și culorile cât mai apropiate de natură pentru a crea în baia ta un sanctuar prin care să revii la sinele interior. Descoperim așadar băi în nuanțe de: bleu, verde pastel, galben-auriu, dar și crem, alb, maro, caramel și auriu. Totuși, printre cele mai cunoscute culori se află acum verdele măsliniu, albastrul marin și rozul pastel, cu integrări de lemn sau piatră naturală.

Capture19 1 <strong>Cum să-ți amenajezi baia în tendințele anului 2023</strong>

7. Retro vibes

Moda anilor trecuți revine cu pași repezi și nu doar în domeniul fashion sau cel muzical. Designul retro își face acum apariția și în amenajarea băilor în stil vintage cu obiecte sanitare specifice, lucrate manual, ca pe timpuri, în forme clasice precum: bateriile de lavoar sau de cadă, tapetele care te transpun direct într-un timp trecut și mobilierele antice care vor deveni piesa principală a camerei de baie. 

Screenshot 2023 01 26 132621 <strong>Cum să-ți amenajezi baia în tendințele anului 2023</strong>

8. Experiența SPA direct în baia ta

Culori calde, atmosferă romantică de relaxare deplină, cadă confortabilă prevăzută cu spațiu pentru lumânări și săruri de baie sau un duș cu efect de ploaie, finisaje elegante, rotunde, plante verzi și de ce nu un fotoliu cu textură moale. Toate acestea sunt elemente ce pot fi ușor integrate într-o baie spațioasă cu potențial de SPA pentru o experiență magică chiar la tine acasă. 

miska wc wiszaca massi TRINGO 3 <strong>Cum să-ți amenajezi baia în tendințele anului 2023</strong>

Care dintre tendințele expuse te reprezintă mai mult și ai vrea să le integrezi în baia ta? 

Sign in
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția câtorva branduri: Alveus, Cersanit, Grohe, Hansgrohe și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.