categorii produse
1640x856px-blog01

Cum să cureți obiectele sanitare negre

De câte ori te-ai gândit să-ți schimbi bateria de la baie sau bucătărie, dar încă nu te-ai decis pe care să o alegi? Parcă ți-ar plăcea să completezi stilul locuinței tale cu unul dintre acele lavoare negre, la modă, dar ai emoții atunci când vine vorba de curățare și întreținere.

Veste bună! Melth îți propune câteva soluții.

În ultima perioadă, obiectele sanitare negre au devenit destul de populare, ele completând cu brio imaginea noii băi moderne pe care arhitecții o recomandă. Însă, la ce bun este să ai o baie în tendințe dacă nu poți păstra curate noile baterii și accesorii negre? Ei bine, dacă și tu ai avut semne de întrebare, poți să te liniștești – mai jos îți vom oferi câteva sfaturi pentru a te asigura că obiectele sanitare negre își păstrează eleganța pe un interval lung de timp.

Atracția bateriilor negre mate

Trebuie să recunoaștem că negrul mat este o adevărată atracție datorită tonului său masculin, impunător.

Aria suprafețelor mate a fost concepută pentru a devia și a reflecta lumina în toate direcțiile și pentru a da un aspect mai mult mat decât reflectorizant.

Partea neplăcută la aceste suprafețe este faptul că orice urmă sau zgârietură se poate observa cu ochiul liber – un defect care întrerupe perfecțiunea reflectării luminii.

Orice obiect sanitar de culoare neagră își poate păstra aspectul și poate rezista toată viața dacă iei în considerare instrucțiunile de întreținere din acest articol.

Sfaturi de curățare a bateriilor și obiectelor sanitare negre

Poate te gândești că nu ai nevoie de sfaturi de curățare și că vei merge pe acea metodă simplă folosită întotdeauna – un detergent abraziv sau un produs de curățare chimic – și care a dat roade în curățarea tuturor suprafețelor din baie și bucătărie… dar bateria lavoarului tău mai are acel aspect rafinat de altădată?

Poți, desigur, să continui același tratament de curățare ca de obicei, dar spre deosebire de bateriile “clasice” metalice sau cromate, negrul mat are nevoie de o abordare mai delicată și mai atentă a curățării.

Regula 1: Evită produsele de curățat pe bază de ceară!

Suprafețele lucioase necesită produse de curățare care au agenți de luciu și materiale de umplutură pentru imperfecțiuni microscopice, astfel încât să ofere senzația de strălucire până la o finisare în oglindă.

În timp ce produsele de curățat pentru suprafețe mate nu includ aceste organisme de lustruit. Ele sunt pe bază de săpun și sunt concepute pentru a curăța pur și simplu murdăria și uleiurile. Ce este mai simplu decât apa cu săpun?

Poți, desigur, să continui același tratament de curățare ca de obicei, dar spre deosebire de bateriile “clasice” metalice sau cromate, negrul mat are nevoie de o abordare mai delicată și mai atentă a curățării.

Regula 2: Curăță cu produse de curățare fără substanțe chimice acide

Am discutat că tot ce trebuie să folosiți este apă cu săpun. Deci, cum aplicați cu atenție apa cu săpun? Vă recomand să utilizați doar o cârpă curată din microfibre – sunt ieftine, ușor de curățat și fac treaba perfect. Și nu îți vor zgâria frumoasele suprafețe de baie.

Dacă nu reușești să îndepărtezi toate impuritățile de pe robinetul negru, în zona inelului O, cu puțină apă caldă și săpun, puteți folosi un detergent cu alcool pentru a îndepărta grăsimea de la baza bateriei.

Regula 3: Tratează suprafețele obiectelor sanitare negre cu atenție

Suntem adesea întrebați dacă suprafața neagră mată se poate zgâria. Răspunsul este că, în contact cu orice obiect metalic, se poate zgâria cu ușurință.  

NU utiliza următoarele produse pentru curățarea obiectelor sanitare negre:

  • orice detergent abraziv care poate zgâria;
  • detergenți pe bază de substanțe chimice acide;
  • produse de albire;
  • ceară;
  • orice acid, precum spray-ul de lămâie de casă.

Orice lucru care este caustic, acid, include solvenți sau agenți abrazivi trebuie evitați pentru a prelungi utilizarea robinetelor negre și a accesoriilor, și a păstra acel stil pe care îl doriți.

Ei bine, dacă vrei ca obiectele sanitare negre să-și păstreze aspectul frumos, fie că este vorba de o baterie suspendată pe perete, de o baterie de baie independentă sau de un duș de mână, tratează fiecare dintre aceste componente cu aceeași grijă, iar baia ta de lux într-o nuanță de negru mat va avea o durată de viață mai lungă. Valabil și pentru bucătărie, evident!

Sign in
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.