Blog

51132463_2011525455596250_8088849914445955072_n

Cum să cureți obiectele sanitare crom

Cum să cureți obiectele sanitare și bateriile crom

Obiectele sanitare și bateriile pe crom sunt o adiție modernă și atemporală în orice baie sau bucătărie, iar dacă ai ales să le integrezi în casa ta, cu siguranță dorești să te bucuri de ele pentru cât mai mult timp. 

Obiectele sanitare cromate au un aspect sofisticat mai ales atunci cand sunt curate și strălucitoare. De aceea ți-am pregătit câteva sfaturi simple, pentru a le menține cu un aspect spectaculos.

Regula 1. Cârpa de microfibră este un ajutor de nădejde

Una din cele mai importante unelte pentru curățarea bateriilor crom este cârpa de microfibră. Bineînțeles că poți folosi și altfel de cârpe sau bureței, însă cele din microfibre sunt concepute să atragă praful și mizeria, ușurându-ți treaba.

Regula 2. Curăță obiectele sanitare cu finisaj crom cât mai des

Cât timp vei petrece curățând obiectele sanitarepe crom depinde cel mai mult de cât de des sunt curățate. De aceea recomandăm să le ștergi cât mai des. Poți păstra câteva cârpe cu microfibra într-o zonă accesibilă și poți șterge bateriile atunci când observi mici urme sau pete. Suprafețele netede ale cromului asigură, în majoritatea cazurilor, o curățare rapidă, însă odată cu trecerea timpului există riscul să se adune urmele de calcar sau petele. În acest caz poți folosi o periuță de dinți veche sau partea aspră a unui burete. Deși finisajele din crom sunt rezistente, recomandăm evitarea materialelor abrazive, pentru a evita micro-zgârieturile.

Regula 3. Folosește soluții de curățare speciale

Există pe piață o mulțime de soluții de curățare special concepute pentru a da strălucire cromului, de obicei sub formă de cremă sau spray. Aplică soluția de curățare aleasă pe suprafața de crom și las-o să acționeze câteva minute, apoi clătește cu apă curată și șterge cu o cârpă uscată.

Regula 4. Apelează la soluții de curățare alternative

Dacă preferi metodele mai prietenoase cu natura, poți folosi pentru curățarea bateriilor și zeama de lămâie, oțetul sau bicarbonatul. Toate acestea funcționează sub aceleași principii ca soluțiile de curățare din comerț, dar cu mai puține chimicale dăunătoare.Finisajele de crom sunt ușor de întreținut, iar urmând regulile simple de mai sus, noua ta baie va continua să strălucească și să atragă privirile pentru mult timp.

Sign in
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția câtorva branduri: Alveus, Cersanit, Grohe, Hansgrohe și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.