Blog

65899099_2980618795312067_1987632417011138560_n

Cum sa amenajezi o baie cu eleganță atemporala

Atunci când amenajezi sau renovezi o baie cu siguranță îți dorești să te bucuri de ea pentru mulți ani. Chiar dacă ideea amenajării sau reamenajării îți surâde iar plănuirea schimbării îți face plăcere, procesul în sine poate fi obositor și stresant, de aceea probabil nu ai de gând să schimbi complet înfățișarea băii tale an de an. Din aceste motive este important să alegi elementele și decor potrivit, ca baia ta să fie la fel de frumoasă și peste mult timp. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta în cazul în care îți dorești o baie cu eleganță atemporală.

Alege gresie și faiană în culori neutre

Înlocuirea gresiei și a faianței nu este neapărat un proces foarte complicat, însă atunci când este timpul să le schimbi, va trebui să demontezi toate obiectele sanitare, iar înlăturarea gresiei și faianței vechi este un procedeu plin de praf. Chiar dacă faianța și gresia cu modele deosebite pot avea un efect ”wow”, s-ar putea ca peste câțiva ani să își piardă farmecul. De aceea este recomandat sa folosești gresie și faianță în culori neutre, care nu se vor demoda niciodată.

67061812 3013094782064468 2638518626067415040 n Cum sa amenajezi o baie cu eleganță atemporala

Pereți colorați

Vopseaua pereților este simplă de schimbat, de aceea poți da frâu liber creativității atunci când vine vorba de alegerea nuanțelor. Poți crea ușor accente de culoare și poți schimba complet atmosfera băii cu pereții colorați, iar atunci când te plictisești de culoarea aleasă…pur și simplu revopsești pereții.

1 scaled 1 Cum sa amenajezi o baie cu eleganță atemporala

Integrează piatra naturală

Dacă bugetul îți permite, piatra naturală are potențialul de a adăuga un plus de calitate băii tale, iar eleganța acesteia se va resimți pentru mult timp. Dacă bugetul tău este restrâns, poți alege să folosești piatra naturală în locuri delimitate. Poți crea, de exemplu, un punct focal dacă folosești piatra naturală doar pe un perete, sau delimitezi cu ajutorul ei spațiul pentru o cabină de duș de tip walk in.

65899099 2980618795312067 1987632417011138560 n Cum sa amenajezi o baie cu eleganță atemporala

Folosește culori clasice pentru instalații și obiecte sanitare.

Chrom-ul, ceramica clasică, accentele aurii sau metalice simple nu se vor demoda niciodata, așadar le poți încorpora cu încredere în baia ta. 

90174575 3776044515769487 1386075586681634816 n Cum sa amenajezi o baie cu eleganță atemporala

Alege obiecte sanitare de calitate

Dacă tot a venit vorba de obiectele sanitare, îți recomandăm să alegi unele de calitate. Acestea vor rezista și vor arăta bine pentru mai mult timp, de aceea este bine să îți prioritizezi bugetul renovării în această direcție. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a alege obiectele sanitare și accesoriile potrivite pentru tine, îți stăm cu drag la dispoziție cu consultanță telefonică gratuită.

umywalka nablatowa massi DOTI 1 Cum sa amenajezi o baie cu eleganță atemporala
Sign in
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția câtorva branduri: Alveus, Cersanit, Grohe, Hansgrohe și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.