categorii produse

Blog

6a03e184057381.5d50528ed1a7b

Ce stil ti se potriveste cel mai bine pentru amenajarea baii?

Baia poate să fie un sanctuar care te ține departe de grijile de zi cu zi, un loc de relaxare și revigorare, departe de haosul zilnic. Baia este locul în care te poți destinde cu un duș fierbinte sau o baie cu spumă și să ieși din această încăpere aproape renăscut. 

 

Pentru mulți dintre noi baia este o oază de liniște și relaxare, de aceea este important să fie amenajată după preferințe și după stilul personal. În cazul în care cauți inspirație pentru baia visurilor tale, ți-am pregătit acest articol care îți poate fi de folos dacă dorești să alegi cel mai potrivit stil de amenajare pentru tine.

1. Contemporan

Îți plac liniile curate, spațiile aerisite și lipsite de decoruri excesive? S-ar putea ca stilul contemporan să fie potrivit pentru tine. La baza acestui stil stă simplitatea, iar accentul este pus pe detaliu. Culorile deschise și închise sunt folosite adesea pentru a da contrast, iar elemente principale sunt de obicei din piatră prelucrată, lemn sau gresie cu detalii de metal finisat.

dla wielbicieli skandynawskich klimatow produkt 4 1 1 Ce stil ti se potriveste cel mai bine pentru amenajarea baii?

2. Eclectic

Dacă ești o persoană care preferă spațiile colorate și texturile variate probabil vei iubi o baie în stil eclectic. Stilul eclectic include câte puțin din toate, este un amalgam strategic de elemente de design, culori și texturi. Deseori sunt folosite culorile surprinzătoare și modelele excentrice care atrag privirea. O baie în acest stil are o atmosferă primitoare și confortabilă cu aer artistic.

east village cm natural designs img 7e018f1d0a9f3e27 14 1615 1 6f7eb6c Ce stil ti se potriveste cel mai bine pentru amenajarea baii?

3. Industrial

Stilul industrial înseamnă minimalism, combinații de contrast puternic, culori aprinse și echilibru între elemente rafinate și brute. Vedem des un amestec de texturi de lemn, accente în alb și elemente din piatră și metal.

235d43b5c40e12f777377cc334de5f9f Ce stil ti se potriveste cel mai bine pentru amenajarea baii?

4. Scandinav

Dacă ești fan al simplității, funcționalității și al eleganței s-ar putea să te îndrăgostești de o baie în stil scandinav. Stilul scandinav este unul curat și necomplicat. Similar stilului contemporan, cel scandinav nu se folosește de decoruri excesive și transmite un sentiment de lejeritate și luminozitate. Elementele de lemn care sunt des folosite ies în evidență datorită contrastului cu culori deschise, creând luminozitate și naturalețe.

c8595081977723.5d1009ccf3002 Ce stil ti se potriveste cel mai bine pentru amenajarea baii?

5. Tropical

Dacă îți dorești ca baia ta să îți inspire un sentiment de vacanță, s-ar putea să îți placă o baie în stil tropical. Elementele din lemn, piatră și alte piese naturale sunt completate de farmecul plantelor, care sunt punctul focal al unei băi în acest stil. 

6a03e184057381.5d50528ed1a7b Ce stil ti se potriveste cel mai bine pentru amenajarea baii?

Indiferent dacă preferi o baie simplistă și funcțională, dacă iubești combinațiile de culori sau texturi diferite sau dacă îți dorești o baie cu iz de vacanță, Melth Design îți stă cu drag la dispoziție cu sfaturi și consultanță! Apelează la noi și transformă-ți baia într-o oază de relaxare.Sign in
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.