Blog

baterie-cada-dus-termostatica-hansgrohe-ecostat-e-19943-4

Ce este o baterie termostatată și care sunt avantajele ei

După zilele lungi și obositoare de muncă, tot ce vrei este să faci un duș sau o baie relaxantă și să te arunci în pat.

Dar de câte ori ți s-a întâmplat să aștepți să vină apa potrivită pentru că ba era prea rece, ba era prea fierbinte? Și de câte ori ai simțit că în sfârșit ai nimerit exact apa care îți place, dar la câteva minute distanță iar și-a schimbat temperatura și tot fluctuează? Ori e presiunea mică, ori centrala folosește prea mult, ori… spală cineva vasele și îți întrerupe acel moment de liniște de care aveai nevoie.

Ei bine, soluția a venit acum cu ajutorul bateriilor cu termostat. Pe lângă confortul și siguranța adusă, poți economisi apa fără să fii nevoit să faci alte reglaje pentru că ea își păstrează o temperatură constantă. Adică așa cum îți place ție, reușind glorios să eviți contactul cu apa prea rece, de gheață, sau apa prea fierbinte, de foc. Și stai liniștit, împiedică și supraîncălzirea părții exterioare a bateriei, să nu cumva să existe incidente nedorite asupra pielii tale. 

8 1 <strong>Ce este o baterie termostatată și care sunt avantajele ei</strong>
7 1 <strong>Ce este o baterie termostatată și care sunt avantajele ei</strong>

Principiul este unul simplu: bateria termostatată reușește singură să amestece apa caldă cu apa rece pentru a veni către tine exact în combinația pe care ți-o dorești. 

Deci ce este o baterie termostatată? Este bateria care păstrează o temperatură constantă a apei pe întreaga durată a dușului, eliminând nevoia de a acționa robineții pentru a stabili tu nivelul optim al apei (la fiecare 5 minute), dar și impactul agresiv asupra mediului datorită consumului redus de resurse a centralei termice. Cu alte cuvinte, este bateria pe care o vei îndrăgi de la primele utilizări. 

Avantajele bateriei cu termostat pentru duș/cadă:

 

  1. Asigură un consum mai mic de apă – reduci costurile utilităților 
  2. Economisești timp – setezi temperatura dorită și ea se va regla automat
  3. Oferă siguranță – acestea vin cu sisteme ce blochează apa la o temperatură de 38 de grade, eliminând riscul de opărire
  4. Împiedică schimbările involuntare ale temperaturii sau debitului de apă – te bucuri de apa potrivită pentru tine pe toata durata dușului și astfel, nu mai este nevoie să reglezi tu temperatura constant
5 9 <strong>Ce este o baterie termostatată și care sunt avantajele ei</strong>
110843 4 ecos 5 <strong>Ce este o baterie termostatată și care sunt avantajele ei</strong>

În primul rând, este foarte important să îți cunoști sistemul de apă al casei tale. Să înțelegi cum funcționează, care este presiunea apei și cum poate fi reglată aceasta pe parcurs. 

În al doilea rând, poți alege orice baterie cu un design care îți face cu ochiul. Acum există o varietate de modele și nuanțe. Fie că ai vrea să fie pătrată sau rotundă, pe auriu sau crom, sigur vei găsi modelul care să se potrivească personalității și băii tale. 

Dacă te-am convins să-ți achiziționezi acest tip de baterie,

te așteptăm pe www.melthdesign.ro să descoperi toate modelele.

 

Sign in
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția câtorva branduri: Alveus, Cersanit, Grohe, Hansgrohe și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.