LAVEO

Bateriile Laveo pentru baie reprezintă un portofoliu larg de produse care se caracterizează prin design modern și materiale de înaltă calitate. Toate sunt fabricate din alamă MO59 și au cartuşe din ceramică durabile. Aceste baterii sunt perfecte pentru amenajări industriale moderne și în spații cu un design tradițional.

Seria Laveo conţine seturi complementare pentru amenajarea băii, care includ baterii de: lavoar, cadă, duș și bideu, datorită cărora designul întregii încăperi de baie rămâne consistent și rafinat în fiecare detaliu.

Bateriile Laveo înseamnă nu numai calitate și design, ci și economie de apă. Toate bateriile din întreaga gamă de produse ale mărcii sunt echipate cu aeratoare, economisind astfel apă și adaptate la natura utilitară a clasei de debit.Bateriile Laveo sunt de calitate și funcționale, dovadă fiind perioada lungă de garanție pentru corpul și cartuşul fiecărei baterii, care este de până la 8 ani.

Articolele Laveo din portofoliul Melth Design pot să fie comandate de pe www.melthdesign.ro .

Inspirație

Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.