categorii produse

Blog

capricorn

Baia ideală in funcție de zodie- ce stil îți este scris în stele? Partea 2

Te-ai întrebat vreodată ce baie ți se potrivește în funcție de zodia ta? Probabil că această întrebare nu ți-a trecut prin cap, însă cu siguranță băile de mai jos pot fi o sursă de inspirație pentru tine oricum

Dacă nu îți regăsești zodia în această listă, vezi aici prima parte a articolului aici!

 

Balanță

Caracterul persoanelor născute sub zodia de balanță poate fi descris ca și armonios și echilibrat. Baia lor ideală este formată din forme organice și o paletă de culori naturală, care  aduce amenajării un aspect proaspăt.

balanta Baia ideală in funcție de zodie- ce stil îți este scris în stele? Partea 2

Scorpion

Zodia scorpion este probabil cea mai dinamică zodie. Scorpionul, cu personalitatea lui misterioasă se va simți cel mai confortabil într-o baie în nuanțe închise, care aduce un sentiment de intimitate și eleganță.

scorpion Baia ideală in funcție de zodie- ce stil îți este scris în stele? Partea 2

Săgetător

Săgetătorii sunt mereu în căutarea aventurilor și a experiențelor noi. Gata să încerce noi posibilități și combinații, baia săgetătorului va fi una care nu ține cont de tipare.

Combinații îndrăznețe, dar echilibrate de texturi, culoare și finisaje creează rezultate impresionante, iar atmosfera inspirată din natură aduce un plus de calm.

sagetator Baia ideală in funcție de zodie- ce stil îți este scris în stele? Partea 2

Capricorn

O baie zen, cu atmosfera liniștită și relaxantă le oferă persoanelor capricorn un loc de calm, o pauză binemeritată. Capricornilor li se potrivește cel mai bine o baie elegantă, în stil minimalist.

capricorn Baia ideală in funcție de zodie- ce stil îți este scris în stele? Partea 2

Vărsător

Inventivi, revoluționari și deschiși. Vărsătorilor le place să iasă din tipare și să facă lumea un loc mai bun. Baia lor reflectă aceste trăsături prin elemente de design impunătoare și îndrăznețe, care captează toate privirile și aduc o pată de culoare.

bfd10e275e03836b749365415565a8ee Baia ideală in funcție de zodie- ce stil îți este scris în stele? Partea 2

https://ro.pinterest.com/pin/281543719541772/

Pești

Spiritul gentil și empatic al persoanelor din zodia pești necesită o baie care e gândită ca un loc de relaxare, o oază de liniște. Nuanțe calde, naturale și o atmosferă artistică vor face persoanele din zodia pești să se simtă cel mai confortabil.

PESTI Baia ideală in funcție de zodie- ce stil îți este scris în stele? Partea 2

Bineînțeles că nu trebuie să ghidezi toate alegerile tale după zodiac, iar designul băii tale depinde de mai mult decât de stele. Nu ești sigur ce baie ți se potrivește? Te invităm să apelezi cu încredere la serviciul nostru de consultanță.

Sign in
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.