Blog

Radaway-Nes-Walk-in-D1-1-2-KDD-II-BLACK-1024x768

7 greșeli pe care să le eviți atunci când îți amenajezi baia

Planuri (prea) mărețe pentru un spațiu mic

Dacă baia la care visezi include o cabină de duș de tip walk-in, o cadă mare de baie, lavoare duble și spații de depozitare din belșug s-ar putea să te trezești cu o baie înghesuită și nepractică. Dacă spațiul nu îți permite, cea mai bună soluție este să fii mai selectiv și să incluzi de exemplu doar cabina de duș de tip walk in și să alegi să creezi o atmosferă de lux apelând la detalii atent alese.

Radaway Nes Walk in D1 1 2 KDD II BLACK 1024x768 1 7 greșeli pe care să le eviți atunci când îți amenajezi baia

Ia în calcul poziționarea și tipul bateriei

Da, o baterie cu design deosebit poate aduce un efect ”wow” băii tale, însă nu orice baterie este potrivită pentru orice fel de lavoar, cadă de baie sau tip de amenajare.

O baterie mare, centrată la cada de baie poate fi periculoasă în cazul în care acea cadă este folosită și de copii, sau anumite tipuri de baterii pot fi nepractice în cabina de duș.

Așadar, alege bateriile cu grijă și ia în considerare mai întâi aspectele practice.

umywalka molis salmon kreatownia 1 7 greșeli pe care să le eviți atunci când îți amenajezi baia

Tratează finisajele din lemn

Elementele din lemn sunt o tendință elegantă pentru o baie de lux, dar înainte de a instala acel lambriu din lemn în stil rustic sau de a alege o piesă de mobilier din stejar, asigură-te că acestea au beneficiat de tratamentul corect pentru a le proteja de umiditate și apă.

Pentru a te bucura de aspectul de lemn la tine în baie, poți alege din piese de mobilier gândite și tratate special pentru condițiile de umiditate ridicată a băii.

bathroom furniture aea147a98827b17168070032a148fa67 7 greșeli pe care să le eviți atunci când îți amenajezi baia

Renunți la cada de baie

Eliminarea căzii de baie din planul de amenajare ar putea părea la prima vedere o soluție modernă, dar gândește-te bine înainte de a o face. Există multe situații în care o cadă de baie ar putea fi mai practică decât o cabină de duș. Dacă spațiul îți permite, ia în considerare ambele variante sau optează pentru o variantă hibrid. 

Aici ai mai multe sfaturi care îți vor ușura luarea acestei decizii. 

3 scaled 1 7 greșeli pe care să le eviți atunci când îți amenajezi baia

Nu ignora spațiile verticale

Spațiul peretelui din băi este adesea trecut cu vederea, dar gândit corespunzător poate fi o soluție utilă de depozitare. Rafturile cu depozitare pentru prosoape sunt un element decorativ, iar niștele decupate adaugă locul perfect pentru articolele cosmetice și plantele de baie. 

Pentru rezultate care rezistă în timp, alege rafturi de calitate, din materiale care nu se corodează- cum ar fi de exemplu oțelul inoxidabil.

Omiterea unui loc de depozitre pentru prosoape

Nu strica aspectul imaculat al unei băi noi cu prosoape dezordonate la grămadă. Păstrează prosoapele la îndemână într-un dulap de rufe sau expuse frumos împăturite pe rafturile de perete. Pentru prosoapele folosite poți alege un coș de rufe elegant, care te va ajuta să îți menții baia curată.

trb 7 greșeli pe care să le eviți atunci când îți amenajezi baia

Apelează la experți

Dacă ai dubii în privința amenajării sau ai nevoie de un sfat, o recomandare sau chiar și de puțină inspirație, poți mereu să apelezi la experții Melth Design.

Te ajutăm cu drag să găsești obiectele sanitare perfecte pentru baia ta!

Sign in

Încă nu ai cont?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Știi că poți salva coșul tău de cumpărături ca să-l distribui către un consultant? Așa îți va fi mult mai ușor să primești consiliere specifică pentru produsele alese!
Back Salvează și Distribuie coșul unui consultant Melth Design
Link-ul va contine intreaga informatie aferenta cosului tau de cumparaturi.
Your cart email sent successfully :)

Pentru că ne pasă de bugetul casei tale, vei beneficia de următoarele discounturi la fiecare comanda:

Condiții de aplicare a discountului:

Pragurile de discount se aplică pentru sute de produse din site, cu excepția căzilor de baie și câtorva branduri: Alveus, Cersanit și Ideal Standard.

Codurile de discount nu se aplică produselor din alte campanii, cum ar fi Black Friday. Reducerile din astfel de campanii se aplică automat la valoarea totală a coșului și pot influența discount-ul aplicat produselor comandate în perioada de campanie, deși nu fac parte din aceasta.
Pentru aplicarea discount-ului, coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin 3 produse participante la campanie.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚI

ȘI PRIMEȘTI COD DE REDUCERE PENTRU COMANDA TA!*

*Profită de reduceri suplimentare la o comandă mai mare. Contactează-ne pentru detalii.

Dacă te înscrii în listă, accepți termenii și condițiile site-ului.